Gemeente avond wijk 1 Gemeente avond wijk 1
In het vorige kerkblad werd aangekondigd dat de gemeenteavond zal plaats vinden op 23 mei. Dit wordt door omstandigheden nu 30 mei. De gemeenteavond op 30 mei zal uit twee gedeeltes bestaan. In de eerste helft van de avond zullen we belangrijke zaken en ontwikkelingen rond onze gemeente met elkaar bespreken. Nadere informatie hierover volgt in het volgende kerkblad. De tweede helft van de avond heeft een thematische insteek en zal geleid worden door ds. Rianne de Reus uit Domburg. Zij zal een inleiding houden over Iona. Ds. De Reus is zelf al een aantal keren op het eiland Iona aan de westkust van Schotland geweest, waar een abdij en leefgemeenschap gevestigd zijn. Daar kunnen gasten een tijdlang verblijven, waarbij ze aandacht besteden aan gebed en spiritualiteit. Ook kennen wij Iona van verschillende liederen die in ons nieuwe liedboek terecht zijn gekomen. Met foto’s, verhalen en muziek neemt ds. De Reus ons mee in de bijzondere spiritualiteit van Iona.

Koffieochtend
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur