» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Geloofsgespreksgroep Geloofsgespreksgroep

Nadenken over het geloof. Dat klinkt meteen ‘zwaar’ en ingewikkeld. En misschien is het dat ook wel. Toch kan het heel bemoedigend en verfrissend zijn, om te merken dat anderen het minstens zo lastig vinden. En wanneer je samen durft te praten over wat je beweegt, over het geloof, dan kan het ineens boeiend, leerzaam, verhelderend, of gewoon gezellig worden. Vandaar deze oproep en uitdaging: Meldt je dit jaar gewoon eens aan en doe mee. Want meedoen is misschien wel één van de belangrijkste dingen die bij geloven horen. En dan maakt het niet uit of je belijdenis wilt doen, of niet, of dat je het al lang gedaan hebt. Als je maar een beetje zin hebt om te praten en om naar anderen te luisteren, dan is er al genoeg reden om mee te doen.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode