PKN
  » Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Geloofsgespreksgroep Geloofsgespreksgroep

Nadenken over het geloof. Dat klinkt meteen ‘zwaar’ en ingewikkeld. En misschien is het dat ook wel. Toch kan het heel bemoedigend en verfrissend zijn, om te merken dat anderen het minstens zo lastig vinden. En wanneer je samen durft te praten over wat je beweegt, over het geloof, dan kan het ineens boeiend, leerzaam, verhelderend, of gewoon gezellig worden. Vandaar deze oproep en uitdaging: Meldt je dit jaar gewoon eens aan en doe mee. Want meedoen is misschien wel één van de belangrijkste dingen die bij geloven horen. En dan maakt het niet uit of je belijdenis wilt doen, of niet, of dat je het al lang gedaan hebt. Als je maar een beetje zin hebt om te praten en om naar anderen te luisteren, dan is er al genoeg reden om mee te doen.

terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Dhr S.C. de Jong
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 04-07-2022 om 20.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.