» Agendapagina

zondag 22 november 2020

Gedachtenisdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg (aanmelden)

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10.00 uur

Op zondag 22 november vieren we de laatste dienst in het kerkelijk jaar. In deze dienst gedenken we de gemeenteleden die het afgelopen jaar gestorven zijn, door hun namen te noemen en daarbij een kaars te ontsteken aan de Paaskaars, als symbool van verbondenheid met de levende Heer, die het licht is op onze levensweg. Juist daar waar het voor ons donker wordt, en we de weg niet meer weten, daar schijnt dat licht ons bij, wijst ons de weg en verwarmt onze harten.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.