» Agendapagina

zo 22 november 2020

Gedachtenisdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg (aanmelden)

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10.00 uur

Op zondag 22 november vieren we de laatste dienst in het kerkelijk jaar. In deze dienst gedenken we de gemeenteleden die het afgelopen jaar gestorven zijn, door hun namen te noemen en daarbij een kaars te ontsteken aan de Paaskaars, als symbool van verbondenheid met de levende Heer, die het licht is op onze levensweg. Juist daar waar het voor ons donker wordt, en we de weg niet meer weten, daar schijnt dat licht ons bij, wijst ons de weg en verwarmt onze harten.

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.