» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 20 november staan wij in de gedachtenisviering stil bij onze dierbaren die ons zijn  ontvallen.
We zullen kaarsen aansteken om hen te gedenken en ons te verwarmen aan het licht van de herinneringen aan hen.
Voor gemeenteleden en oud gemeenteleden en  betrokken bij onze gemeente, die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn gestorven,
ontsteken wij een kaars en noemen hun naam. Maar misschien heeft u in het afgelopen jaar te maken gehad met een sterfgeval
van iemand in uw familie of vrienden-kennissenkring die niet tot onze gemeente behoort en zou u het op prijs stellen dat
zijn of haar naam ook in het gebed wordt genoemd tijdens de gedachtenisviering? Voor het voordragen van namen voor
de gebeden in de gedachtenisviering kunt u kontakt opnemen met ds: Dahmen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.