» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 20 november staan wij in de gedachtenisviering stil bij onze dierbaren die ons zijn  ontvallen.
We zullen kaarsen aansteken om hen te gedenken en ons te verwarmen aan het licht van de herinneringen aan hen.
Voor gemeenteleden en oud gemeenteleden en  betrokken bij onze gemeente, die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn gestorven,
ontsteken wij een kaars en noemen hun naam. Maar misschien heeft u in het afgelopen jaar te maken gehad met een sterfgeval
van iemand in uw familie of vrienden-kennissenkring die niet tot onze gemeente behoort en zou u het op prijs stellen dat
zijn of haar naam ook in het gebed wordt genoemd tijdens de gedachtenisviering? Voor het voordragen van namen voor
de gebeden in de gedachtenisviering kunt u kontakt opnemen met ds: Dahmen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.