» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op zondag 20 november staan wij in de gedachtenisviering stil bij onze dierbaren die ons zijn  ontvallen.
We zullen kaarsen aansteken om hen te gedenken en ons te verwarmen aan het licht van de herinneringen aan hen.
Voor gemeenteleden en oud gemeenteleden en  betrokken bij onze gemeente, die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn gestorven,
ontsteken wij een kaars en noemen hun naam. Maar misschien heeft u in het afgelopen jaar te maken gehad met een sterfgeval
van iemand in uw familie of vrienden-kennissenkring die niet tot onze gemeente behoort en zou u het op prijs stellen dat
zijn of haar naam ook in het gebed wordt genoemd tijdens de gedachtenisviering? Voor het voordragen van namen voor
de gebeden in de gedachtenisviering kunt u kontakt opnemen met ds: Dahmen.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.