» Algemeen » Diaconie
Gebedsavond voor de vervolgde kerk

De stichting Open Doors zet zich in voor vervolgde christenen. Eenmaal per jaar organiseert zij de nacht van het gebed. Dit jaar wordt deze gehouden van vrijdag 1 juni op zaterdag 2 juni. In vele plaatsen in Nederland worden dan gebedsbijeenkomsten georganiseerd.

De Hervormde gemeente van Berkenwoude wil hierbij aansluiten door in samenwerking met Open Doors een avond van gebed te organiseren. De gebedsavond zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni van 20.00 uur tot 23.00 uur in de Dorpskerk.

Aan de hand van videomateriaal en gebedspunten willen we bidden voor de vervolgde christenen. Zij hebben ons gebed nodig, omdat ze voortdurend lijden en onder druk staan omwille van hun geloof in Jezus Christus. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Dat mag ook een gedeelte van de avond zijn. Op elk moment van de avond is binnenkomen of weggaan mogelijk  Niet iedereen heeft de vrijmoedigheid om in het bijzijn van anderen hardop te bidden. Dit is geen verplichting. In stilte meebidden is ook waardevol!.

De avond wordt georganiseerd door de beide wijkgemeenten.
"Bid voor ons!" is de hartenkreet van christenen uit de vervolgde kerk. Bidt u, bid jij mee?

Heeft u vragen, dan kunt u die stellen aan Jolinda Markus, tel. 367319.

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Uitdewillingen
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur