PKN
  » Algemeen » Diaconie 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Gebedsavond voor de vervolgde kerk

Gebedsavond voor de vervolgde kerk

De stichting Open Doors zet zich in voor vervolgde christenen. Eenmaal per jaar organiseert zij de nacht van het gebed. Dit jaar wordt deze gehouden van vrijdag 1 juni op zaterdag 2 juni. In vele plaatsen in Nederland worden dan gebedsbijeenkomsten georganiseerd.

De Hervormde gemeente van Berkenwoude wil hierbij aansluiten door in samenwerking met Open Doors een avond van gebed te organiseren. De gebedsavond zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni van 20.00 uur tot 23.00 uur in de Dorpskerk.

Aan de hand van videomateriaal en gebedspunten willen we bidden voor de vervolgde christenen. Zij hebben ons gebed nodig, omdat ze voortdurend lijden en onder druk staan omwille van hun geloof in Jezus Christus. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Dat mag ook een gedeelte van de avond zijn. Op elk moment van de avond is binnenkomen of weggaan mogelijk  Niet iedereen heeft de vrijmoedigheid om in het bijzijn van anderen hardop te bidden. Dit is geen verplichting. In stilte meebidden is ook waardevol!.

De avond wordt georganiseerd door de beide wijkgemeenten.
"Bid voor ons!" is de hartenkreet van christenen uit de vervolgde kerk. Bidt u, bid jij mee?

Heeft u vragen, dan kunt u die stellen aan Jolinda Markus, tel. 367319.
 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.