» Agendapagina

maandag 25 december 2017

Eerste kerstdag viering olv ds. Dahmen

Locatie:
 Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Op kerstochtend, 25 december, vindt om 10 uur de feestelijke kerstochtenddienst plaats. De cantorij is erbij en we sluiten het Adventsproject af.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Dhr S.C. de Jong
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 04-07-2022 om 20.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode