» Algemeen » Diaconie
Edukans: omdat onderwijs helpt

Edukans organiseert ieder jaar actie Schoenendoos, maar zij doen meer.
Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden.
Ieder kind heeft recht op onderwijs. Toch gaan wereldwijd 67 miljoen kinderen niet naar school. Daar moet iets aan gebeuren!

Voor informatie over Edukans en de wijze waarop u kunt steunen, verwijzen wij u graag naar de website: www.edukans.nl of giro: 515.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.