» Algemeen » Diaconie
Edukans: omdat onderwijs helpt

Edukans organiseert ieder jaar actie Schoenendoos, maar zij doen meer.
Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden.
Ieder kind heeft recht op onderwijs. Toch gaan wereldwijd 67 miljoen kinderen niet naar school. Daar moet iets aan gebeuren!

Voor informatie over Edukans en de wijze waarop u kunt steunen, verwijzen wij u graag naar de website: www.edukans.nl of giro: 515.

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10.00 uur