Uit de consistorie Uit de consistorie
Als kerkenraad hebben wij dus op dit moment te maken met twee open vacatures: een ouderling en een ouderling-kerkrentmeester. We hebben de laatste maanden niet stil gezeten, maar veel gemeenteleden benaderd die voorgedragen werden door de gemeente. Maar helaas heeft tot nu toe iedereen voor het ambt bedankt. Daarvoor hebben we ook begrip, want werk, mantelzorg, eigen gezondheid en persoonlijke omstandigheden laten vaak geen andere keuze toe. Ondanks het volledige begrip voor persoonlijke omstandigheden is het voor de kerkenraad niet makkelijk. Want met twee open vacatures worden belangrijke taken met minder handen gedaan en zijn er minder hoofden die mee kunnen denken over het beleid van onze gemeente. Wij hopen daarom zo snel mogelijk twee nieuwe ambtsdragers in ons midden te verwelkomen.

De kerkenraad zal dan ook de komende tijd verder in gesprek gaan met gemeenteleden voor de invulling van een ambt. Tegelijkertijd roepen wij u op tot vrijmoedigheid om met ons in gesprek te gaan wanneer uzelf of iemand anders kandidaat zou willen en kunnen zijn voor een ambt.
Daarbij willen wij u ook meegeven, dat de invulling van een ambt in overleg met elkaar gebeurt - ook met beperkte tijd kan het daarom zinvol zijn om ambtsdrager te worden. En naast de tijdsinvestering betekent een ambt vervullen ook plezier, nieuwe ervaringen opdoen en een betekenisvolle taak vervullen!

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 05-07-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.