Jubileum Ds. De Vos Jubileum Ds. De Vos

Op 9 september 1962 is Ds. De Vos begonnen als dominee in Berkenwoude. Dit houdt in dat hij dit jaar maar liefst 50 jaar predikant is! Graag wil hij dit heuglijke feit met onze gemeente vieren en er is daarom een feestelijke dienst op 16 september a.s. waarin Ds. De Vos voorgaat. Na afloop geeft Ds. De Vos een receptie in het Cultureel Centrum De Zwaan en is er de mogelijkheid om hem te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.