Paasontbijt Paasontbijt
Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een Paasontbijt van onze gemeente. Het begint op Paasochtend (1 april) om 9 uur in de ouderenruimte van de Zwaan. Aanmelden kan via de inschrijflijst die in de kerk ligt of via een kerkenraadslid. Let op: Het Paasontbijt gaat alleen door als er minstens 20 aanmeldingen zijn. Omdat wij deze mooie en gemeenschaps-stichtende activiteit graag willen voortzetten, roepen wij u allen daarom op om zich aan te melden voor het Paasontbijt.

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.