» Wijkgemeente II » Zondag
Kerkdiensten Kerkdiensten

Op nieuwjaarsdag, hemelvaartsdag en op tweede feestdagen (2e Paasdag, 2e Pinksterdag, 2e Kerstdag) is er eveneens 's ochtends een dienst. Op Goede Vrijdag en oudejaarsdag wordt er 's avonds een dienst gehouden. Biddag voor gewas en arbeid wordt gehouden op de tweede woensdagavond in maart. Dankdag voor gewas en arbeid heeft plaats op de eerste woensdagavond in november. Op deze dagen is er 's morgens en 's avonds een dienst. Kijk voor actuele tijden en plaats op de agendapagina.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.