PKN
  » Wijkgemeente I » Activiteiten 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazar of bazaar Bazar of bazaar
In Perkouw schrijven we al sinds jaar en dag Bazar. Dat is in de loop van de jaren zo gegroeid. Tot nu toe was daar niets mee aan de hand. We beperkten onze publicaties immers tot ingewijden in de organisatie en de bevolking van Berkenwoude.
Nu we steeds vaker buiten het dorp de publiciteit zoeken via media als www.dichtbij.nl en de plaatselijke dag- en weekbladen wordt dat anders.
Volgens Van Dale Nederlands Woordenboek is de officiële schrijfwijze namelijk bazaar. De door ons gebruikte spelling bazar is een niet erkende schrijfwijze. Het gevolg is dat onze bijdragen door de diverse eindredacteuren regelmatig worden gecorrigeerd. Na 42 jaar in het
 
Bazaar foto's Bazaar foto's

 
Kinderkamp Kinderkamp
Zo vlak voor Pasen heerst er hoogspanning in ons team: vanwege het maken van de boterschapen. Na vier avonden kneden, bewerken en krenten plaatsen stonden de vriezers weer vol om verkocht te worden. En met resultaat, want alle boterschapen zijn dit jaar weer verkocht. We hebben een totale opbrengst van ongeveer 2000,- euro.  Wij willen via deze weg alle mensen die de schapen hebben gemaakt, verkocht en/of hun vriezer beschikbaar hebben gesteld bedanken voor hun inzet.

Momenteel zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen voor het kamp. Over een aantal weken is het zover en vertrekken we weer richting Ermelo, hopelijk met iets betere temperaturen! We gaan er weer een leuke week van maken met z’n allen. Het thema en de bijbehorende spelletjes zijn bekend. Echter, om deze week echt tot een succes te maken zijn we nog op zoek naar sponsoren. Als u een gift wilt geven, kunt u deze storten op NL39RABO0307500896, ten name van Kampraad Berkenwoude. 
Groetjes,
 
De kampleiding
lees meer »
 
Liturgisch bloemschikken Liturgisch bloemschikken
Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Soms roept een bloemschikking krachtige gevoelens op. Daarom is er de groep liturgisch bloemschikken, die in bijzondere diensten zorg draagt voor een afgewogen schikking. Om zo de woorden die klinken te ondersteunen en te versterken.
 
Pasen

Pasen

Traditioneel vindt voorafgaand aan de dienst op eerste Paasdag het Paasontbijt plaats. Na afloop van de dienst mogen de kinderen t/m 12 jaar eieren zoeken in de pastorietuin.
 

 
Gemeente zondag

Gemeente zondag

Traditioneel organiseert de jeugdraad kort voor de zomervakantie een gemeenteactiviteit, die in het teken staat van ontmoeting en beweging. Het is altijd een gezellige aangelegenheid, waarvoor iedereen, de jeugd van 0 – 120, wordt uitgenodigd. Via het kerkblad zult u te zijner tijd nader geïnformeerd worden over deze activiteit.

Dit jaar bestond de activiteit uit een fietstocht en wandelpuzzeltocht in het Loetbos.

 
Oogstdienst

Oogstdienst

In de oogstdienst spelen de gaven van het land een prominente rol. Na deze dienst delen de kinderen van de zondagsschool fruitbakjes uit aan de ouderen in de gemeente. 

 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10.00 uur
meer details

Leerhuisavond
datum en tijdstip 18-02-2020 om 20.00 uur
meer details

Leerhuisavond
datum en tijdstip 17-03-2020 om 20.00 uur
meer details

 
actueel:
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.