» Wijkgemeente I » Jongeren
RONDJE JONG VOLWASSENEN RONDJE JONG VOLWASSENEN

We spreken met elkaar over geloof en kerk, over de wereld en onszelf. Wij allen worden volwassen, ons geloof ook. We bevragen elkaar en het geloof, er is ruimte voor twijfel, maar ook voor geraakt zijn en spiritualiteit. Dit jaar haken we aan bij het jaarthema van de kerk: Een goed verhaal! De Bijbelse verhalen en waar zij raken aan ons eigen leven zullen een grote rol spelen in de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten worden geleid door ds. Mariëlle Berends – van Waardenberg. De eerste bijeenkomst is op zondag 13 oktober in de consistorie. De tweede bijeenkomst is op zondag 15 december in de pastorie. We beginnen om 19:30 uur. Van harte welkom!

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode