» Algemeen » Diaconie
Actie schoenendoos

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven! Iets van jezelf, voor jou van mij. Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij maken. Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zo’n schitterend cadeau hebben gekregen. Niet alleen kinderen maar ook tieners en ouderen kunnen een doos samenstellen.
Vanuit de diaconie willen we iedereen weer vragen om een schoenendoos te vullen om iets concreets te doen voor kansarme kinderen wereldwijd.
De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen, opvangcentra voor straatkinderen
De gevulde schoenendozen kunnen ingeleverd worden bij één van de diakenen of in de kerk. Zowel bij hen als in de kerk zijn ook formulieren te krijgen. De uiterste inleverdatum van de schoenendozen is 28 november.
Het is hartverwarmend om te zien hoe blij de kinderen met hun schoenendoos zijn. Zo'n persoonlijk gebaar van een kind uit Nederland maakt diepe indruk!

Ontmoetingsdienst o.l.v. Dhr S.C. de Jong
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 04-07-2022 om 20.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode