» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

De ANBI-gegevens 2016 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens kerkrentmeesters 2016

ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

De ANBI-gegevens 2016 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2016

Beleidsplan 2010-2014 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2010-2014 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2010-2014

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw beleidsplan en als dat beschikbaar is zal deze in verkorte versie op de website gezet worden.

Kerkdienst olv ds. Eerland
datum en tijdstip 19-11-2017 om 10:00