» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2022 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI Gegevens Kerkrentmeesters Jaarrekening 2021

De ANBI-gegevens 2021 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI Gegevens Kerkrentmeesters jaarrekening 2020

De ANBI-gegevens 2020 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI gegevens Kerkrentmeesters 2019

De ANBI-gegevens 2019 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens kerkrentmeesters

ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
ANBI-gegevens diaconie 2021

De ANBI-gegevens 2021 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2020

De ANBI-gegevens 2020 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2019

De ANBI-gegevens 2019 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens diaconie

Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan 2018-2022 van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2018-2022

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode