» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2020 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI gegevens Kerkrentmeesters 2020

De ANBI-gegevens 2019 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens kerkrentmeesters

ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2020 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2020

Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan 2018-2022 van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2018-2022

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.