» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

De ANBI-gegevens 2017 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens kerkrentmeesters 2017

ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

De ANBI-gegevens 2017 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2017

Beleidsplan 2017-2021 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2017-2021 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2017-2021

Kerkdienst o.l.v. dhr. S. de Jong