» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2021 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI Gegevens Kerkrentmeesters jaarrekening 2020

De ANBI-gegevens 2020 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI gegevens Kerkrentmeesters 2019

De ANBI-gegevens 2019 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens kerkrentmeesters

ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2021 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2020

De ANBI-gegevens 2020 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2019

De ANBI-gegevens 2019 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens diaconie

Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan 2018-2022 van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2018-2022

Kerkdienst o.l.v. Ds. J.Roding
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 03-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.