» Algemeen » Diaconie
Hospice Gouda

Vrijwillige terminale thuiszorg
Veel mensen die niet lang meer te leven hebben, brengen deze laatste dagen graag in hun eigen vertrouwde omgeving door. In dat geval kan deskundige zorg een uitkomst zijn. Zo kunnen familie en vrienden zelf de verzorging voortzetten, samen met de daarvoor speciaal opgeleide vrijwilligers.
De hulp van onze vrijwilligers wordt afgestemd op uw wensen en behoefte en die van uw familie. Vrijwilligers zijn beschikbaar van ’s morgens 07.00 tot ’s avonds 23.00 uur.

Hospice
Ook bij een verblijf in het hospice krijgt u alle aandacht en zorg gericht op de
laatste levensfase. Het hospice heeft de kleinschaligheid en intimiteit van
een woonhuis. Er is plaats voor vier gasten; voor iedere bewoner is er een
eigen kamer met badkamer met douche en toilet beschikbaar.
Deze kamer kan (deels) naar eigen wens worden ingericht. Verder kunnen
de bewoners en hun familie en vrienden gebruikmaken van een ontmoetingsruimte
(het Atelier), een huiskamer en een centrale keuken. Daar kan iedereen zelf een maaltijd klaarmaken en elkaar ontmoeten. Tevens beschikt het hospice over een
stilte-kamer en een mooie tuin. Familie kan in het hospice overnachten.

Voor informatie over het hospice en de vrijwillige terminale thuiszorg en de wijze waarop u de stichting kunt steunen, kunt u zich wenden tot:
Stichting Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland
Telefoon (0182) 358 199
www.hospicemiddenholland.nl
Bankrekening: 362 40 19 93

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.