» Wijkgemeente II » Zondag
Zondagsschool Zondagsschool

De zondagsschool is van 14.15 tot 15.15 uur.
In dit uurtje wordt er gezongen, een bijbelverhaal verteld uit de hervormde zondagsscholen bond en een verwerking gemaakt over het bijbelverhaal.
Alle kinderen die op de basischool zitten, zijn van harte welkom in de Wegwijzer.

Zondagsschool is in principe elke week. In vakantieperiode en op de zondagen dat de Gereformeerde Gemeente een middagdienst heeft is er geen zondagsschool.

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 07-06-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 14-06-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.