» Wijkgemeente II » Zondag
Zondagsschool Zondagsschool

De zondagsschool is van 14.15 tot 15.15 uur.
In dit uurtje wordt er gezongen, een bijbelverhaal verteld uit de hervormde zondagsscholen bond en een verwerking gemaakt over het bijbelverhaal.
Alle kinderen die op de basischool zitten, zijn van harte welkom in de Wegwijzer.

Zondagsschool is in principe elke week. In vakantieperiode en op de zondagen dat de Gereformeerde Gemeente een middagdienst heeft is er geen zondagsschool.

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 14-08-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode