» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Pastoraal overleg Pastoraal overleg

Het pastoraal team heeft in haar overleg begin februari afgesproken niet alleen de gemeenteleden te bezoeken die daartoe aanleiding geven (middels huwelijk, ziekte of anderszins), maar dat zij ook inspanning zal doen om meer gemeenteleden eens een keer te spreken. Ruth Thieme is als consulent geen onbekende voor onze gemeente en als predikant samen met ons enthousiast dit jaar begonnen om hier invulling aan te gaan geven.

In het Pastoraal Overleg wordt gesproken over het wel en wee van mensen in onze gemeente. Het overleg coördineert de bezoeken die namens de kerkelijke gemeente aan gemeenteleden worden gebracht bij bijvoorbeeld ziekte, geboortes, jubilea, nieuwe gemeenteleden en verhuizingen. Om goed op de hoogte te blijven is het pastoraal overleg in grote mate afhankelijk van uw informatie. Aarzel daarom niet om contact met één van ons op te nemen, wanneer u iets te melden heeft omtrent het wel en wee van een van de leden van onze gemeente.

Het Pastoraal Overleg bestaat uit vertegenwoordigers uit de gemeente en de kerkenraad.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.