» Algemeen » Kerkrentmeesters
Herstel consistorie

Al enige tijd zijn er plannen om de consistorie te gaan opknappen en te gaan onderheien.
Hierbij willen we u op de hoogte brengen omtrent de stand van zaken. Op dit moment zijn tekeningen en berekeningen gemaakt en is de omgevingsvergunning aangevraagd. Dit houdt in dat er heiwerk verricht gaat worden met daarover een betonvloer gestort, ingekast in de buitenwanden. Deze vloer dient dan tevens als fundering voor de consistorie. In afwachting van de vergunning zijn we momenteel een planning aan het maken en willen we inzichtelijk maken hoe we het een en ander moeten regelen en willen uitvoeren. We willen proberen om zo veel mogelijk de werkzaamheden (voor zover mogelijk) zelf uit te voeren om kosten op deze manier zo laag mogelijk houden. Er wordt ook nagedacht om eventuele acties te houden voor extra financiën. Suggesties hiervoor zijn meer dan welkom. Heeft u ideeën: deel deze met ons ! Lopende het traject zullen we u via het kerkblad op de hoogte houden.

De bouwcommissie.

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Uitdewillingen