PKN
  » Algemeen » Kerkrentmeesters 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Herstel consistorie

Herstel consistorie

Al enige tijd zijn er plannen om de consistorie te gaan opknappen en te gaan onderheien.
Hierbij willen we u op de hoogte brengen omtrent de stand van zaken. Op dit moment zijn tekeningen en berekeningen gemaakt en is de omgevingsvergunning aangevraagd. Dit houdt in dat er heiwerk verricht gaat worden met daarover een betonvloer gestort, ingekast in de buitenwanden. Deze vloer dient dan tevens als fundering voor de consistorie. In afwachting van de vergunning zijn we momenteel een planning aan het maken en willen we inzichtelijk maken hoe we het een en ander moeten regelen en willen uitvoeren. We willen proberen om zo veel mogelijk de werkzaamheden (voor zover mogelijk) zelf uit te voeren om kosten op deze manier zo laag mogelijk houden. Er wordt ook nagedacht om eventuele acties te houden voor extra financiën. Suggesties hiervoor zijn meer dan welkom. Heeft u ideeën: deel deze met ons ! Lopende het traject zullen we u via het kerkblad op de hoogte houden.

De bouwcommissie.

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.