» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 19.30

Het ensemble Coronis verzorgt op 4 november een concert in de Dorpskerk. Het programma begint om 19.30 uur en heeft als titel meegekregen: Stilte na de Storm. De groep bestaat uit Iris van ’t Veer (zang), Ada Pérez (traverso), Gerrieke Verheij (barokcello) en Tim Veldman (clavecimbel). Kaarten zijn voor aanvang bij de kerk verkrijgbaar en kosten 10 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van 5 euro.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode