» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Collecten Onlinediensten

Er zullen tijdens deze lockdown en de onlinediensten die wij daardoor  thans moeten houden geen collecten worden gehouden in het kerkgebouw tijdens de erediensten. Maar de financiële zaken gaan echter wel door voor het College van Diakenen en het  College van Kerkrentmeesters .
Aan de luisteraars die de dienst via de kerktelefoon online volgen, vragen wij dringend om collectegiften te blijven geven door een bedrag over te boeken naar Diaconie Herv. Gemeente : rekening nr.: NL15RABO0307502007 onder vermelding van: collectegift Diaconie onlinediensten  Wijk 1. En naar College van Kerkrentmeesters: rekening nr. NL92RABO0307500039 onder vermelding van: collectegift Kerkrentmeesters onlinediensten  Wijk 1.

Wij zeggen u hiervoor hartelijk dank !

Kerkenraad Wijkgemeente 1

Tweede lijdenszondag o.l.v. Ds. J. Roding (onlinedienst)
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00 uur

Derde lijdenszondag o.l.v. Ds. M. Berend- van Waardenberg (onlinedienst)
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.