» Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen
Collecten Onlinediensten Collecten Onlinediensten
Er zullen tijdens de beperkte openstelling van de kerkdiensten collecten worden gehouden in het kerkgebouw tijdens de erediensten. De financiële zaken gaan immers voor het College van Diakenen en het  College van Kerkrentmeesters gewoon door.
Aan de luisteraars die de dienst via de kerktelefoon online volgen, vragen wij  U dringend om uw collectegiften te blijven geven door een bedrag over te boeken naar Diaconie Herv. Gemeente : rekening nr.: NL15RABO0307502007 onder vermelding van: collectegift Diaconie onlinediensten  Wijk 1. En naar College van Kerkrentmeesters: rekening nr. NL92RABO0307500039 onder vermelding van: collectegift Kerkrentmeesters onlinediensten  Wijk 1.

Wij zeggen U hiervoor hartelijk dank !

Kerkenraad Wijkgemeente 1

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.