PKN
  » Wijkgemeente I » Pastoraat en kringen 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Beperkte toegankelijkheid Kerkdiensten

Beperkte toegankelijkheid Kerkdiensten
De kerkenraad van wijkgemeente 1 heeft gebaseerd op de adviezen van de PKN van 25 februari 2021 besloten een beperkte toegankelijkheid te hanteren bij de kerkdiensten .Vanaf 7 maart 2021 zijn de kerkdiensten van Wijk 1 in de Dorpskerk toegankelijk voor een beperkt aantal mensen.  De diensten zullen voor maximaal 30 personen toegankelijk zijn. De bestaande protocollen blijven gehandhaafd.Tevens wordt u dringend verzocht om bij verplaatsingen in de kerk een mondkapje  te dragen. Als u op uw plaats zit , mag u het mondkapje afdoen. Daarnaast zullen alle verplaatsingen tot een minimum worden beperkt.  Bovendien wordt u als kerkganger ook verzocht om alle aanwijzingen van de aanwezige ambtsdragers op te volgen. Zij zullen erop toezien dat alles volgens het protocol en de RIVM richtlijnen verloopt. U dient zich dan ook vooraf aan te melden bij dhr. Peter Versluys voor het bijwonen van de eredienst en kunt dat doen via telefoonnummer 06-28780461 (bellen of whatsapp) of een email te sturen naar pbmversluys@icloud.com. ( met vermelding van hoeveel personen ). Dit kan tot vrijdagavond 20:00 uur voorafgaand aan de kerkdienst van die zondag. U krijgt een bevestiging als bezoek mogelijk is. Naast het bijwonen van de eredienst in de Dorpskerk blijft de mogelijkheid bestaan om thuis de onlinedienst mee te vieren via de kerktelefoon.  

Aan de luisteraars die de dienst via de kerktelefoon online volgen, vragen wij dringend om collectegiften te blijven geven door een bedrag over te boeken naar Diaconie Herv. Gemeente : rekening nr.: NL15RABO0307502007 onder vermelding van: collectegift Diaconie onlinediensten  Wijk 1. En naar College van Kerkrentmeesters: rekening nr. NL92RABO0307500039 onder vermelding van: collectegift Kerkrentmeesters onlinediensten  Wijk 1.  

Wij zeggen u hiervoor hartelijk dank !

Kerkenraad Wijkgemeente 1
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.