» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Christelijke Mediatie is niet enkel een methode om tot rust te komen. We worden stil om zo iets van de stem van God op te kunnen vangen. We gebruiken vaak de methode van Lectio Divina, letterlijk betekent dit: ‘goddelijke lezing’, het is een vorm van biddend omgaan met woorden uit de Bijbel en/of de kerkelijke traditie. Iedereen is van harte welkom. Opgeven niet nodig.

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode