» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Christelijke Mediatie is niet enkel een methode om tot rust te komen. We worden stil om zo iets van de stem van God op te kunnen vangen. We gebruiken vaak de methode van Lectio Divina, letterlijk betekent dit: ‘goddelijke lezing’, het is een vorm van biddend omgaan met woorden uit de Bijbel en/of de kerkelijke traditie. Iedereen is van harte welkom. Opgeven niet nodig.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Dhr S.C. de Jong
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur

Kerkenraad wijk 1
datum en tijdstip 04-07-2022 om 20.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode