» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Christelijke Mediatie is niet enkel een methode om tot rust te komen. We worden stil om zo iets van de stem van God op te kunnen vangen. We gebruiken vaak de methode van Lectio Divina, letterlijk betekent dit: ‘goddelijke lezing’, het is een vorm van biddend omgaan met woorden uit de Bijbel en/of de kerkelijke traditie. Iedereen is van harte welkom. Opgeven niet nodig.

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.