» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur

Op 29 september komt de kring weer bij elkaar, om 20:00 uur in de consistorie. Christelijke Mediatie is niet enkel een methode om tot rust te komen. We worden stil om zo iets van de stem van God op te kunnen vangen. We gebruiken vaak de methode van Lectio Divina, letterlijk betekent dit: ‘goddelijke lezing’, het is een vorm van biddend omgaan met woorden uit de Bijbel en/of de kerkelijke traditie. Iedereen is van harte welkom.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.