» Agendapagina

Dorpskerk, consistorie
Tijdstip:
 20.00 uur  - 21.30 uur

Meditatie is een eeuwenoude techniek om de gedachten tot rust te brengen, die ook door de eerste Christelijke gemeenschappen al beoefend werd.
Samen met ds. Carola Dahmen kwam twee jaar geleden voor het eerst een groep mensen bij elkaar voor een gemeenschappelijke Christelijke meditatie in de dorpskerk. Sindsdien mediteren we in een wisselende groep. Een van de deelnemers geeft een inleiding bij een kop koffie of thee en leidt daarna de meditatie.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.