Boterschapen Boterschapen
Dit jaar zullen er weer boterschapen verkocht worden, waarvan een deel ten goede komt aan het Kinderkamp. De verkoop aan de deur zal plaatsvinden in de periode van 28 maart tot 13 april. Voor slechts € 2,50 heeft u een heerlijke ambachtelijke boterschaap. Bij afname van drie boterschapen betaalt u € 6,00. Kortom, onze verkopers zullen gedurende twee weken voor Pasen bij u langskomen met de boterschapen.
PS: Dit jaar zullen we weer naar Ermelo vertrekken in de periode van 20 juli tot 27 juli. In deze week zullen we gekoppeld aan een leuk en nieuw thema activiteiten ondernemen. Zo gaan we o.a. een dag naar het zwembad en winkelen in Ermelo etc. Als u vragen heeft over het kamp of u wilt uw kind opgeven, dan kunt u mailen naar Shanne: sronde0@gmail.com

Met vriendelijke groet, de kinderkampleiding

2de advent o.l.v. Ds. R. van der Plicht ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur

Op verhaal komen in Perkouw ( is uitgesteld )
datum en tijdstip 10-12-2020 om 20.00 uur

De Gedachtenisdienst op 22 november 2020  wordt live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.