Boterschapen Boterschapen
Dit jaar zullen er weer boterschapen verkocht worden, waarvan een deel ten goede komt aan het Kinderkamp. De verkoop aan de deur zal plaatsvinden in de periode van 19 maart tot 31 maart. Voor slechts € 2,50 heeft u een heerlijke ambachtelijke boterschaap. Bij afname van drie boterschapen betaalt u € 6,00. Kortom, onze verkopers zullen gedurende twee weken voor Pasen bij u langskomen met de boterschapen.
PS: Dit jaar zullen we weer naar Ermelo vertrekken in de periode van 14 juli tot 21 juli. In deze week zullen we gekoppeld aan een leuk en nieuw thema activiteiten ondernemen. Zo gaan we o.a. een dag naar het zwembad en winkelen in Ermelo etc. Als u vragen heeft over het kamp of u wilt uw kind opgeven, dan kunt u mailen naar

Met vriendelijke groet,
De kinderkampleiding