Boterschapen

Ook dit jaar met Pasen worden er weer boterschapen verkocht waarvan een deel ten goede komt aan het Kinderkamp. De verkoop aan de deur zal plaatsvinden in de periode van 14 tot en met 26 maart. Voor € 2,50 kunt u al beschikken over één ambachtelijk bereid boterschaap. Bij afname van 3 boterschapen betaalt u slechts € 6,00.
Kortom, houd de deur gedurende de twee weken voor Pasen in de gaten! Overigens zoeken we nog vrijwilligers voor de verkoop van de boterschapen, dus als u iemand van de kinderkampleiding kent en wilt meewerken, laat het hen dan even weten.

Moderamen algemene kerkenraad
datum en tijdstip 19-03-2019 om 20.00 uur