Boterschapen

In de weken voor Pasen worden er door de leiders van het kerkkamp weer boterschapen gemaakt die door diverse vrijwilligers aan de deur zullen worden verkocht. Deze boterschapen kosten € 2,-- per stuk en u betaalt € 5,-- voor drie boterschapen. De opbrengst van de boterschapen komt ten goede aan het kerkkamp en het bazarcomité.

Een boterschaapje is natuurlijk onmisbaar aan de paasontbijttafel en leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie. Ik hoop dat we ook u kunnen verblijden met een boterschaap!

Witte donderdag en avondmaal o.l.v. Ds. Van Alphen
datum en tijdstip 18-04-2019 om 19.30 uur

Goede vrijdag o.l.v Ds. Admiraal
datum en tijdstip 19-04-2019 om 19.30 uur