Boterschapen

In de weken voor Pasen worden er door de leiders van het kerkkamp weer boterschapen gemaakt die door diverse vrijwilligers aan de deur zullen worden verkocht. Deze boterschapen kosten € 2,-- per stuk en u betaalt € 5,-- voor drie boterschapen. De opbrengst van de boterschapen komt ten goede aan het kerkkamp en het bazarcomité.

Een boterschaapje is natuurlijk onmisbaar aan de paasontbijttafel en leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie. Ik hoop dat we ook u kunnen verblijden met een boterschaap!

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode