Boterschapen

In de weken voor Pasen worden er door de leiders van het kerkkamp weer boterschapen gemaakt die door diverse vrijwilligers aan de deur zullen worden verkocht. Deze boterschapen kosten € 2,-- per stuk en u betaalt € 5,-- voor drie boterschapen. De opbrengst van de boterschapen komt ten goede aan het kerkkamp en het bazarcomité.

Een boterschaapje is natuurlijk onmisbaar aan de paasontbijttafel en leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie. Ik hoop dat we ook u kunnen verblijden met een boterschaap!

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.