» Algemeen » Diaconie
Boodschappendoos actie

"Ik vind het wel eens jammer dat de gulle gevers dat zelf niet meemaken. Het is zo hartverwarmend om mee te maken hoe dankbaar mensen zijn. Natuurlijk om de inhoud, ze kunnen het goed gebruiken. In alle gevallen is het bij mensen terecht gekomen die in aanmerking komen voor steun door de Voedselbank. Dat betekent dat ze leven van een paar tientjes leefgeld per week. Maar daarnaast vinden mensen het ook heel bijzonder dat er aan hen gedacht wordt. Dat er mensen zijn die hun pakket niet zelf openscheuren maar daarmee aan een ander denken. Hiermee laten we als christenen iets zien dat de waarde van het boodschappenpakket verre overstijgt! Genadige overvloed.

Bedankt voor het bemiddelen. En breng alsjeblieft onze dank over aan een ieder die deze actie mogelijk hebben gemaakt!"

Met een hartelijke groet,

Fred Kappinga
Diaconaal werker Wijkgemeente De Samaritaan

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.