» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Tijdens de feestelijke bevestigingsdienst o.l.v. Ds. Carola Dahmen zal Everlien Flier bevestigd worden als ouderling en Marco de Roo als ouderling-kerkmeester. Tevens zal Brenda de Roo aftreden als ouderling. De kerkenraad is erg blij dat zij bereid zijn om deze ambten te vervullen en dankt Brenda voor haar inzet in de afgelopen jaren.
Na afloop van de dienst is er de gelegenheid om Everlien en Marco te feliciteren en Brenda te bedanken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Uitdewillingen
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur