» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Tijdens de feestelijke bevestigingsdienst o.l.v. Ds. Carola Dahmen zal Everlien Flier bevestigd worden als ouderling en Marco de Roo als ouderling-kerkmeester. Tevens zal Brenda de Roo aftreden als ouderling. De kerkenraad is erg blij dat zij bereid zijn om deze ambten te vervullen en dankt Brenda voor haar inzet in de afgelopen jaren.
Na afloop van de dienst is er de gelegenheid om Everlien en Marco te feliciteren en Brenda te bedanken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.