» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Tijdens de feestelijke bevestigingsdienst o.l.v. Ds. Carola Dahmen zal Everlien Flier bevestigd worden als ouderling en Marco de Roo als ouderling-kerkmeester. Tevens zal Brenda de Roo aftreden als ouderling. De kerkenraad is erg blij dat zij bereid zijn om deze ambten te vervullen en dankt Brenda voor haar inzet in de afgelopen jaren.
Na afloop van de dienst is er de gelegenheid om Everlien en Marco te feliciteren en Brenda te bedanken.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.