Beperkte toegankelijkheid Kerkdiensten Beperkte toegankelijkheid Kerkdiensten
Beste gemeenteleden en belangstellenden,

De kerkenraad van wijkgemeente 1 heeft gebaseerd op de recente  Overheid – en RIVM maatregelen helaas het besluit moeten nemen, om de eerst komende tijd  een beperkte toegankelijkheid te hanteren bij de kerkdiensten .

Erediensten
Vanaf 4 oktober 2020 zijn de kerkdiensten van Wijk 1 in de Dorpskerk toegankelijk voor een beperkt aantal mensen.  De diensten zullen voor maximaal 30 personen toegankelijk zijn. De bestaande protocollen blijven gehandhaafd.Tevens wordt u dringend verzocht om bij verplaatsingen in de kerk een mondkapje  te dragen. Als u op uw plaats zit , mag u het mondkapje afdoen. Daarnaast wordt u als kerkganger ook verzocht om alle aanwijzingen van de aanwezige ambtsdragers op te volgen. Zij zullen erop toezien dat alles volgens het protocol verloopt.

U dient zich dan ook vooraf aan te melden bij dhr. Peter Versluys voor het bijwonen van de eredienst en kunt dat doen via telefoonnummer 06-28780461 (bellen of whatsapp) of een email te sturen naar pbmversluys@icloud.com. ( met vermelding van hoeveel personen ). Dit kan tot vrijdagavond 20:00 uur voorafgaand aan de kerkdienst van die zondag. U krijgt een bevestiging als bezoek mogelijk is.
Naast het bijwonen van de eredienst in de Dorpskerk blijft de mogelijkheid bestaan om thuis de dienst mee te vieren. Elke zondag om 10.00 uur kunt u via www.hervormdberkenwoude.nl en Meeluisteren met: Wijk 1 meeluisteren door op het grijze driehoekje rechts te klikken.

Collecten
Er zullen ook collecten worden gehouden in het kerkgebouw tijdens de erediensten. De financiële zaken gaan voor de diaconie en het kerkrentmeesterschap gewoon door. Aan de luisteraars die de dienst via de kerktelefoon volgen, vragen wij dringend om uw collectegiften te blijven geven door een bedrag over te boeken naar Diaconie Herv. Gemeente : rekening nr.: NL15RABO0307502007 onder vermelding van: collectegift Diaconie diensten coronatijd Wijk 1.
En naar College van Kerkrentmeesters: rekening nr. NL92RABO0307500039 onder vermelding van: collectegift Kerkrentmeesters diensten coronatijd Wijk 1.

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

Oogstdienst o.l.v. Ds. M.Berends - van Waardenburg (aanmelden)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.