» ANBI
Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek Beleidsplan 2018-2022 Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek

Een verkorte versie van het beleidsplan 2018-2022 van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

verkort beleidsplan Berkenwoude en den Achterbroek 2018-2022

Wijk 1
De dienst  van 22 januari 2023 wordt via livestream uitgezonden. Voor het inschakelen hiervan zie onder het kopje livestream.

De bevestigingsdienst van ambtsdragers op 22 januari 2023 wordt via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode