» SaGe
Bazar voorbereiding Bazar voorbereiding
De Bazar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.

Eind juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al spullen en/of boeken kwijt, dan kunt u die, na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor kleinere spullen en dozen. De grote spullen kunt u vanaf medio augustus brengen in de opslagruimte bij Jan Both, Westeinde 58.

Zoals we u eerder al hebben laten weten, is Janny Verbree na vele jaren gestopt met haar actieve lidmaatschap van het Bazarcomité. Dat betekent, dat U bij haar ook geen spullen voor de Bazar meer kunt brengen! We hopen dat u dit besluit wilt respecteren.

Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u tijd over en zin om ons af en toe te helpen bij  het uitzoeken of tijdens de Bazar op zaterdag 13 september, dan bent u van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.

Het bazarcomité

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends