» SaGe
Bazar voorbereiding Bazar voorbereiding
De Bazar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.

Eind juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al spullen en/of boeken kwijt, dan kunt u die, na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor kleinere spullen en dozen. De grote spullen kunt u vanaf medio augustus brengen in de opslagruimte bij Jan Both, Westeinde 58.

Zoals we u eerder al hebben laten weten, is Janny Verbree na vele jaren gestopt met haar actieve lidmaatschap van het Bazarcomité. Dat betekent, dat U bij haar ook geen spullen voor de Bazar meer kunt brengen! We hopen dat u dit besluit wilt respecteren.

Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u tijd over en zin om ons af en toe te helpen bij  het uitzoeken of tijdens de Bazar op zaterdag 13 september, dan bent u van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.

Het bazarcomité

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Admiraal ( onlinedienst )
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg ( )
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10.00 uur

De Gedachtenisdienst ( 22 november 2020), de Kerstnachtdienst en Kerstochtenddienst ( 24 en 25 december 2020 ) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.