PKN
  » SaGe 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazar voorbereiding Bazar voorbereiding
De Bazar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.
 
Eind juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al spullen en/of boeken kwijt, dan kunt u die, na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor kleinere spullen en dozen. De grote spullen kunt u vanaf medio augustus brengen in de opslagruimte bij Jan Both, Westeinde 58.
 
Zoals we u eerder al hebben laten weten, is Janny Verbree na vele jaren gestopt met haar actieve lidmaatschap van het Bazarcomité. Dat betekent, dat U bij haar ook geen spullen voor de Bazar meer kunt brengen! We hopen dat u dit besluit wilt respecteren.
 
Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u tijd over en zin om ons af en toe te helpen bij  het uitzoeken of tijdens de Bazar op zaterdag 13 september, dan bent u van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.
 
Het bazarcomité
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. E. Verheul
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur
meer details

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 20.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws

Liturgie
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.