» Wijkgemeente I » Bazaar
Bazar of bazaar Bazar of bazaar
In Perkouw schrijven we al sinds jaar en dag Bazar. Dat is in de loop van de jaren zo gegroeid. Tot nu toe was daar niets mee aan de hand. We beperkten onze publicaties immers tot ingewijden in de organisatie en de bevolking van Berkenwoude.
Nu we steeds vaker buiten het dorp de publiciteit zoeken via media als www.dichtbij.nl en de plaatselijke dag- en weekbladen wordt dat anders.
Volgens Van Dale Nederlands Woordenboek is de officiële schrijfwijze namelijk bazaar. De door ons gebruikte spelling bazar is een niet erkende schrijfwijze. Het gevolg is dat onze bijdragen door de diverse eindredacteuren regelmatig worden gecorrigeerd. Na 42 jaar in het

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode