» Wijkgemeente I » Bazaar
Bazar of bazaar Bazar of bazaar
In Perkouw schrijven we al sinds jaar en dag Bazar. Dat is in de loop van de jaren zo gegroeid. Tot nu toe was daar niets mee aan de hand. We beperkten onze publicaties immers tot ingewijden in de organisatie en de bevolking van Berkenwoude.
Nu we steeds vaker buiten het dorp de publiciteit zoeken via media als www.dichtbij.nl en de plaatselijke dag- en weekbladen wordt dat anders.
Volgens Van Dale Nederlands Woordenboek is de officiële schrijfwijze namelijk bazaar. De door ons gebruikte spelling bazar is een niet erkende schrijfwijze. Het gevolg is dat onze bijdragen door de diverse eindredacteuren regelmatig worden gecorrigeerd. Na 42 jaar in het

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.