PKN
  » SaGe 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazar 2013 en afscheid Janny

Bazar 2013 en afscheid Janny

’t is weer voorbij die mooie zomer
Die zomer die begon zowat in mei
Ja, je dacht dat er geen einde aan kon komen
Maar voor je ’t wist was heel die mooie zomer alweer lang voorbij

Aldus een gedeelte van een liedje van Gerard Cox. Ook aan de zomer van 2013 leek maar geen einde te komen, tot die hele natte zondag de 13de oktober. De eerste helft van september beleefden we echter een dipje. Een nat dipje dat de Bazar echter geen windeieren heeft gelegd met een netto opbrengst van € 15.422,39. Een record! Toegegeven, er waren maar heel weinig mensen die trek hadden in een fris, fruitig, vers geperst glaasje sinaasappelsap. Daar staat tegenover dat de warme oliebollen en pannenkoeken niet aan te slepen waren. De beamerpresentatie heeft ook weer meer opgeleverd dan in 2012, evenals de boeken en de middentafel. En dan te bedenken dat we nu de bijdrage van een opkoper moesten missen. Weet iemand soms zijn telefoonnummer? Het zou fijn zijn als de restanten ook aan het eind van de middag nog een goede bestemming kunnen krijgen. Het aanbod van antiek wordt steeds minder. Dat we toch nog een flinke winst ten opzichte van vorig jaar hebben gemaakt, is te danken aan de grote hoeveelheid brocante dat voor kleine prijsjes van de hand ging.
Kortom, het Bazarcomité kan terugzien op een zeer geslaagde dag. Alle medewerkers, allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie inzet. We hopen volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen!

Volgend jaar?
Tijdens de slotavond hebben we helaas afscheid moeten nemen van Janny Verbree als voorzitter van het Bazarcomité. Het werd tijd om het stokje over te dragen aan de jongere generatie. Met een korte onderbreking is Janny rond de 40 jaar actief geweest voor de Bazar. Jannie de Roo heeft haar deze avond in het zonnetje gezet en bedankt voor haar enorme en tomeloze inzet, haar hartelijkheid, gastvrijheid en de vele kopjes koffie. We zullen haar node missen: haar kennis en de gezellige sorteermiddagen in de schuur aan het Oosteinde. Janny en Teus, namens alle leden van het Bazarcomité bedankt!
(Een foto van Janny, Jannie en de bloemen kunt u bekijken op de website.)

Carina Prins heeft de voorzittershamer overgenomen. Zij zal samen met Mieke Hollebrand, die haar secretariaatswerkzaamheden zal voortzetten, Jannie de Roo, Lenie Verburg en Annie Oudijk de kar gaan trekken en de Bazar voor volgend jaar gaan organiseren.

Met Janny hebben we echter ook afscheid moeten nemen van de schuur aan het Oosteinde. En daarvoor hebben we nog geen oplossing gevonden. U zult begrijpen dat het zonder opslagruimte lastig wordt om een Bazar te organiseren!
Daarom een oproep aan u:
Heeft u, of weet u, voor ons een nieuwe schuur of andere opslagruimte?

Tot slot willen wij Naomi Maas bedanken voor haar enthousiaste inzet tijdens haar stage bij het Bazarcomité. Wij vonden het erg gezellig dat ze er bij was en wensen haar veel succes bij het vervolg van haar studie.
Voor informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715, een van de andere leden van het Bazarcomité of via onze e-mail: bazar@hervormdberkenwoude.nl

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.