PKN
  » SaGe 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazar 2013

Bazar 2013

De Bazar van de Nederlands Hervormde Kerk in Berkenwoude is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. De Bazar mag zich sinds jaar en dag beroemen op een grote populariteit onder de Perkouwse bevolking. En ver daarbuiten! Leuk was dan ook de reactie van een mevrouw die op de rommelmarkt in een naburig dorp van ons hoorde. "Wat hebben jullie een leuke spulletjes! En wat een grote bazaar! Volgend jaar kom ik weer, hoor!"
September lijkt nog heel ver weg. Maar wanneer u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazarcomité alweer gestart. Het draaiboek is doorgenomen en de eerste spulletjes zijn uitgezocht. En zoals altijd, het was weer reuze gezellig.

Het Comité heeft echter dringend behoefte aan extra ondersteuning. Nu zijn er rond de Bazar natuurlijk veel vrijwilligers die allerlei hand en spandiensten verrichten. En er zijn ook een aantal mensen die ons bij het uitzoeken af en toe komen helpen. Daar zijn we heel blij mee, maar het is helaas niet voldoende. Er wordt nu een te zware last gelegd op een te kleine groep mensen. En dat is jammer!
We doen daarom een beroep op U onder het motto: Vele handen maken licht werk! Meldt U aan en kom ons helpen. U bent van harte welkom!
Voor meer informatie kunt u terecht bij Janny Verbree, telefoon 362373 of email bazar@hervormdberkenwoude.nl.

Het Bazarcomité

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.