PKN
  » SaGe 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazar 2013

Bazar 2013

De Bazar van de Nederlands Hervormde Kerk in Berkenwoude is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. De Bazar mag zich sinds jaar en dag beroemen op een grote populariteit onder de Perkouwse bevolking. En ver daarbuiten! Leuk was dan ook de reactie van een mevrouw die op de rommelmarkt in een naburig dorp van ons hoorde. "Wat hebben jullie een leuke spulletjes! En wat een grote bazaar! Volgend jaar kom ik weer, hoor!"
September lijkt nog heel ver weg. Maar wanneer u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazarcomité alweer gestart. Het draaiboek is doorgenomen en de eerste spulletjes zijn uitgezocht. En zoals altijd, het was weer reuze gezellig.

Het Comité heeft echter dringend behoefte aan extra ondersteuning. Nu zijn er rond de Bazar natuurlijk veel vrijwilligers die allerlei hand en spandiensten verrichten. En er zijn ook een aantal mensen die ons bij het uitzoeken af en toe komen helpen. Daar zijn we heel blij mee, maar het is helaas niet voldoende. Er wordt nu een te zware last gelegd op een te kleine groep mensen. En dat is jammer!
We doen daarom een beroep op U onder het motto: Vele handen maken licht werk! Meldt U aan en kom ons helpen. U bent van harte welkom!
Voor meer informatie kunt u terecht bij Janny Verbree, telefoon 362373 of email .

Het Bazarcomité

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur
meer details

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. Berends - van Waardenberg
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10.00 uur
meer details

Leerhuisavond
datum en tijdstip 18-02-2020 om 20.00 uur
meer details

 
actueel:
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.