PKN
  » SaGe 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Terugblik bazar

Terugblik bazar

De oliebollen waren dit jaar van ongekende kwaliteit, dus heel erg lekker. Ook de dames van het antiek kunnen terugkijken op een fantastische dag. Aan het eind van de middag waren alle mooie en waardevolle stukken verkocht en bevatte de 'kassa' een ruime winst.
Absolute topper was natuurlijk de avond met het Rad van Avontuur. De sfeer zat er goed in. Geweldig hoor! Daar kunnen de dames met hun potjes jam, glaasjes, kop en schotels, het kaas raden en de lootjestafel, om maar een paar voorbeelden te noemen, natuurlijk nooit tegenop.

Het Bazarcomité is blij met de vele mooie spullen die we hebben gekregen. De mooiste zijn als prijs ingepakt en beschikbaar gesteld voor het Rad van Avontuur. Veel oude spullen zijn bij het Antiek verkocht. De kaas was zwaarder dan vorig jaar en heeft – wellicht daardoor? – meer opgebracht. De pop is goed terechtgekomen. Ook de rommelmarkt buiten heeft uitstekend gedraaid.

Het Bazarcomité kijkt dan ook terug op een fantastische en zeer geslaagde dag. Vanaf deze plek willen we alle medewerkers nogmaals hartelijk bedanken voor hun enorme inzet en hulp onder het motto: Alles voor het kerkje! Een prachtig kerkje dat die inzet meer dan waard is.

terug
 
 
 
 

Jeugdgroep
datum en tijdstip 13-12-2019 om 19.30 uur
meer details

3e advent o.l.v. Ds. C. Dahmen
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
meer details

Write for Rights
datum en tijdstip 15-12-2019 om 11.00 uur na de dienst
meer details

Rondje jong volwaaenen
datum en tijdstip 15-12-2019 om 19.30 uur
meer details

 
actueel:
Jeugdgroep Bowlen. Meer informatie

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1
 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.