Bazaar 2018 Bazaar 2018
De voorbereidingen voor onze Bazaar op 8 september zijn – ondanks de vakantie – alweer in volle gang. We zijn blij met de vrijwilligers die de komende weken langs de deur gaan (of wellicht al geweest zijn!?) om spullen op te halen. U kunt ook zelf spullen brengen naar Oosteinde 27, maar uitsluitend na telefonisch overleg met Annie Oudijk (0182-362212).

Het Bazaarcomité is heel blij met de vele helpende handen. Handen, die hard nodig zijn om een grote bazaar zoals wij die elk jaar organiseren in goede banen te laten verlopen. Onze Bazaar is een van de grootste en meest bezochte bazaars uit de omgeving. Alleen dat gegeven is al iets om trots op te zijn en een reden om onze Bazaar nog vele jaren in stand te houden. En dat is alleen mogelijk met de inzet van U! Heeft U zin en tijd om ook een handje te helpen? Laat het ons even weten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins (telefoon 367715), Lenie Verburg (telefoon 362717) of een van de andere leden van de organisatie.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode