Bazaar 2016 Bazaar 2016
De Bazaar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazaarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.
In juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al boeken kwijt, dan kunt u die, uitsluitend na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor boeken, kleinere spullen en dozen. De overige spullen kunnen weer bij Janny Verbree worden gebracht, Oosteinde 27. Wilt u wel even bellen of het gelegen komt? Telefoon 362373. Bedankt.

Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u zin om ons af en toe te helpen bij het uitzoeken of tijdens de Bazaar op zaterdag 10 september, dan bent u van harte welkom. Kom gewoon eens kijken: het verplicht u tot niets.
Lijkt het u leuk om op de achtergrond mee te helpen met de organisatie? Ook dáár zijn een paar extra helpende handen van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.

Het Bazaarcomité

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.