PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazaar 2016 Bazaar 2016
De Bazaar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazaarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.
In juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al boeken kwijt, dan kunt u die, uitsluitend na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor boeken, kleinere spullen en dozen. De overige spullen kunnen weer bij Janny Verbree worden gebracht, Oosteinde 27. Wilt u wel even bellen of het gelegen komt? Telefoon 362373. Bedankt.
 
Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u zin om ons af en toe te helpen bij het uitzoeken of tijdens de Bazaar op zaterdag 10 september, dan bent u van harte welkom. Kom gewoon eens kijken: het verplicht u tot niets.
Lijkt het u leuk om op de achtergrond mee te helpen met de organisatie? Ook dáár zijn een paar extra helpende handen van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.
 
Het Bazaarcomité
terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.