PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazaar 2016 Bazaar 2016
De Bazaar is een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten van ons dorp. En al lijkt september nog heel ver weg, als u dit leest, zijn de voorbereidingen door het Bazaarcomité alweer gestart en de eerste spulletjes uitgezocht.
In juli kunt u weer de bekende brief in de bus verwachten met een verzoek om uw mooie en nog bruikbare spulletjes “die u toch niet meer gebruikt” te verzamelen en vast klaar te zetten voor onze medewerkers die bij u langs de deur komen. Wilt u voor die tijd al boeken kwijt, dan kunt u die, uitsluitend na telefonisch overleg met Annie Oudijk (362212), brengen naar Achterbroek 21. De ruimte hier is alleen geschikt voor boeken, kleinere spullen en dozen. De overige spullen kunnen weer bij Janny Verbree worden gebracht, Oosteinde 27. Wilt u wel even bellen of het gelegen komt? Telefoon 362373. Bedankt.
 
Het Comité kan altijd extra hulp gebruiken. Heeft u zin om ons af en toe te helpen bij het uitzoeken of tijdens de Bazaar op zaterdag 10 september, dan bent u van harte welkom. Kom gewoon eens kijken: het verplicht u tot niets.
Lijkt het u leuk om op de achtergrond mee te helpen met de organisatie? Ook dáár zijn een paar extra helpende handen van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Carina Prins, telefoon 367715.
 
Het Bazaarcomité
terug
 
 
 
 

Startdienst o.l.v. Ds. M. Berends
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10.00 uur
meer details

Meditatie avond
datum en tijdstip 24-09-2019 om 20.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur
meer details

 
actueel:
Uitnodiging startdienst wijk 1. Meer informatie

Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1
 
 
Meeluisteren met:
Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

 
contact:

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.