PKN
  » Wijkgemeente I » Bazaar 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Bazaar Bazaar

BAZAAR

 

In deze bijzondere tijd is een evenement organiseren zoals de Bazaar een uitdaging, maar die gaan wij graag aan! Naast het feit dat met ingang van 1 juli bijeenkomsten weer zijn toegestaan, bleek ook in het voorgesprek met de gemeente dat er vergunningen worden verleend. Dit geldt ook voor onze Bazaar, mits aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Dit betekent dat, met de RIVM-richtlijnen als uitgangspunt, de vrijwilligers worden ondersteund met hygiënemateriaal en dat voor de bezoekers van de Bazaar (extra) ruimte wordt gecreëerd. Dat laatste doen we door de ruimte voor de rommelmarkt te vergroten en ook de Dorpskerk te betrekken bij de Bazaar. Zo verwachten we het aanbod dat u van ons als vanouds gewend bent, te kunnen brengen. Wel zal de avond met het rad van fortuin komen te vervallen en op de dag zelf een alternatief met veel te winnen prijzen worden aangeboden.

 

Het Bazaarcomité heeft zijn eerste vergaderingen weer gehad en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Ook zijn er al veel spullen ingeleverd. Half juli kunt u weer de gebruikelijke flyer verwachten met een oproep om uw spulletjes nog eens na te kijken, of er nog iets tussen zit waar u afstand van wilt doen en die voor een ander nog iets kunnen betekenen. Goederen die in slechte staat en/of kapot zijn, nemen wij niet aan en ook behouden we het recht voor goederen te weigeren! Heeft u spullen waarmee u niet kunt wachten tot half augustus, dan kunt u die eerder brengen naar de loods aan het Oosteinde 27, maar UITSLUITEND na telefonisch overleg met Lenie Verburg (0182-362717) of Annie Oudijk (0182-362212).

 

Voor nadere informatie of andere vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij een van de leden van het Bazaarcomité of even contact opnemen met Carina Prins (telefoon 0182-367715).

 

Namens het Bazaarcomité, Mieke Bonsang

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.