» Agendapagina

Bazaar

Locatie:
 In en rond het Cultureel Centrum

Dit jaar valt de bazar op zaterdag 9 september. Om 9.00 uur gaan de deuren van De Zwaan open en zijn alle koopjesjagers weer van harte welkom.

Wie aan het eind van de middag met zijn aankopen naar huis gaat, kan even op adem komen om zich vervolgens omstreeks 20.00 uur opnieuw te spoeden naar De Zwaan, maar ditmaal voor het rad van avontuur.

Wie nog spullen wil aanbieden in Achterbroek, kan contact opnemen met Annie Oudijk, tel. 362212. Ook op het Oosteinde is een verzamelpunt bij Janny Verbree. Graag even vooraf telefonisch contact via het nummer 362373.

Medewerkers kunnen we ook altijd gebruiken, zowel in de periode die voorafgaat aan de bazar als tijdens de dag zelf. Wie belangstelling heeft  om mee te werken, kan bellen met Carina Prins, tel. 367715.

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

kaartenactie van Amnesty International.
datum en tijdstip 23-08-2020 om

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.