» Agendapagina

Bazaar

Locatie:
 In en rond het Cultureel Centrum

Dit jaar valt de bazar op zaterdag 9 september. Om 9.00 uur gaan de deuren van De Zwaan open en zijn alle koopjesjagers weer van harte welkom.

Wie aan het eind van de middag met zijn aankopen naar huis gaat, kan even op adem komen om zich vervolgens omstreeks 20.00 uur opnieuw te spoeden naar De Zwaan, maar ditmaal voor het rad van avontuur.

Wie nog spullen wil aanbieden in Achterbroek, kan contact opnemen met Annie Oudijk, tel. 362212. Ook op het Oosteinde is een verzamelpunt bij Janny Verbree. Graag even vooraf telefonisch contact via het nummer 362373.

Medewerkers kunnen we ook altijd gebruiken, zowel in de periode die voorafgaat aan de bazar als tijdens de dag zelf. Wie belangstelling heeft  om mee te werken, kan bellen met Carina Prins, tel. 367715.

Seizoenswandeling
datum en tijdstip 11-12-2021 om 10.00 uur

3de advent o.l.v. Ds. M. Gouwens (aanmelden)
datum en tijdstip 12-12-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Iedere zondag om 10.00 uur.

De Gedachtenisdienst van 21 november 2021 is met  livestream opgenomen . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.