» Agendapagina

Bazaar

Locatie:
 In en rond het Cultureel Centrum

Dit jaar valt de bazar op zaterdag 9 september. Om 9.00 uur gaan de deuren van De Zwaan open en zijn alle koopjesjagers weer van harte welkom.

Wie aan het eind van de middag met zijn aankopen naar huis gaat, kan even op adem komen om zich vervolgens omstreeks 20.00 uur opnieuw te spoeden naar De Zwaan, maar ditmaal voor het rad van avontuur.

Wie nog spullen wil aanbieden in Achterbroek, kan contact opnemen met Annie Oudijk, tel. 362212. Ook op het Oosteinde is een verzamelpunt bij Janny Verbree. Graag even vooraf telefonisch contact via het nummer 362373.

Medewerkers kunnen we ook altijd gebruiken, zowel in de periode die voorafgaat aan de bazar als tijdens de dag zelf. Wie belangstelling heeft  om mee te werken, kan bellen met Carina Prins, tel. 367715.

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.