» ANBI
ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2020 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI gegevens Kerkrentmeesters 2020

De ANBI-gegevens 2019 van de kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens kerkrentmeesters

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.