» ANBI
ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek ANBI gegevens diaconie Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek
De ANBI-gegevens 2021 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2020

De ANBI-gegevens 2020 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-gegevens diaconie 2019

De ANBI-gegevens 2019 van de diaconie van de Hervormde Gemeente Berkenwoude en den Achterbroek zijn via de volgende link te downloaden:

ANBI-transparantiegegevens diaconie

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude
Gedragscode

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.