» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Ook 31 december valt dit jaar op een zondag. Er is daarom gewoon om 10 uur ‘s ochtends een kerkdienst waarin we stil staan bij het oude en het nieuwe jaar. De oudejaarsavonddienst van wijk 1 vervalt dit jaar.

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. I. Uijtdewilligen
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur

Versoepeling Erediensten
Vanaf 26 juni geldt: MONDKAPJES zijn niet meer verplicht, Er vindt weer GEMEENTELIJKE SAMENZANG plaats.
Voor verdere details zie onder knopje Nieuws bij Actueel Wijk 1 ( zie boven )

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk I  live uitgezonden via YouTube.. Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.