» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:

Beste gemeenteleden en belangstellenden,

Wij nodigen u van harte uit voor de startdienst op zondag 22 september om 10:00 uur in de Dorpskerk. Dit is een feestelijke dienst geleid door ‘onze’ dominee Marielle Berends - van Waardenberg. In deze dienst wordt de doop bediend en het winterwerk van onze gemeente bekend gemaakt.

Het thema van deze dienst is ‘Een goed verhaal’. Gods Woord in mensentaal, is voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Het goede verhaal van God en mensen is een spiegel voor ons dagelijkse leven. Een goed verhaal laat namelijk niet koud, maar brengt beweging. Een goed verhaal houd je niet voor zichzelf, maar deel je graag met anderen.

Na de dienst is er tijd en ruimte om uw verhaal te delen, terwijl u kunt genieten van koffie, thee, limonade en een heerlijk stuk taart. U komt toch ook?

Neem gerust een vriend, vriendin of andere belangstellenden mee!

Hartelijke groet en tot ziens,

Kerkenraad Wijk I

Kerkdienst o.l.v. Ds. Roding
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. Rietveld
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10.00 uur

Woord van bemoediging

Liturgie en preek

Klik HIER om naar de livestream van de Vakantie Bijbel Week te gaan.