Afscheid dominee Lambert van der Weide

Op 9 januari nam dominee Lambert van der Weide afscheid van onze gemeente. Zowel de zondagsschool als de cantorij werkten mee aan de dienst waarin Lambert zelf voorging.

Na afloop van de dienst werd er namens onze gemeente een woord van afscheid gesproken door onze scriba Gerrit Oudijk. Hij ging in op de afgelopen vijf jaar waarin Lambert onze dominee is geweest.

Namens de gemeente overhandigde Gerrit een aquarel van de dorpskerk als herinnering aan Berkenwoude. Janet kreeg een bloemenbon.
Verder waren er afscheidswoorden van ds. Bergshoeff namens de classis, burgemeester Van Erk namens de gemeente en dhr. Vonk namens wijk 2. In het Cultureel centrum werd vervolgens de afscheidsreceptie gehouden.

We wensen Lambert en Janet met hun gezin het allerbeste in Nieuw-Buinen en danken hem voor zijn grote inzet de afgelopen vijf jaar.

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding
datum en tijdstip 24-10-2021 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur

Kringwerk Seizoen 2021-2022

De livestream uitzendingen zijn binnenkort weer actief.  Klik HIER om naar eerder opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.