PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Afscheid dominee Lambert van der Weide

Afscheid dominee Lambert van der Weide

Op 9 januari nam dominee Lambert van der Weide afscheid van onze gemeente. Zowel de zondagsschool als de cantorij werkten mee aan de dienst waarin Lambert zelf voorging.

Na afloop van de dienst werd er namens onze gemeente een woord van afscheid gesproken door onze scriba Gerrit Oudijk. Hij ging in op de afgelopen vijf jaar waarin Lambert onze dominee is geweest.

Namens de gemeente overhandigde Gerrit een aquarel van de dorpskerk als herinnering aan Berkenwoude. Janet kreeg een bloemenbon.
Verder waren er afscheidswoorden van ds. Bergshoeff namens de classis, burgemeester Van Erk namens de gemeente en dhr. Vonk namens wijk 2. In het Cultureel centrum werd vervolgens de afscheidsreceptie gehouden.

We wensen Lambert en Janet met hun gezin het allerbeste in Nieuw-Buinen en danken hem voor zijn grote inzet de afgelopen vijf jaar.

terug
 
 
 
 

Inspiratiewandeling
datum en tijdstip 24-10-2020 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Dhr. S. de Jong (aanmelden)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws

Liturgie
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Vanwege het coronavirus zendt wijk II de kerkdiensten tijdelijk ook live uit via YouTube. Klik HIER om naar de livestream te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.