Afscheid dominee Lambert van der Weide

Op 9 januari nam dominee Lambert van der Weide afscheid van onze gemeente. Zowel de zondagsschool als de cantorij werkten mee aan de dienst waarin Lambert zelf voorging.

Na afloop van de dienst werd er namens onze gemeente een woord van afscheid gesproken door onze scriba Gerrit Oudijk. Hij ging in op de afgelopen vijf jaar waarin Lambert onze dominee is geweest.

Namens de gemeente overhandigde Gerrit een aquarel van de dorpskerk als herinnering aan Berkenwoude. Janet kreeg een bloemenbon.
Verder waren er afscheidswoorden van ds. Bergshoeff namens de classis, burgemeester Van Erk namens de gemeente en dhr. Vonk namens wijk 2. In het Cultureel centrum werd vervolgens de afscheidsreceptie gehouden.

We wensen Lambert en Janet met hun gezin het allerbeste in Nieuw-Buinen en danken hem voor zijn grote inzet de afgelopen vijf jaar.

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie