PKN
  » Wijkgemeente I » Nieuws 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Afscheid dominee Lambert van der Weide

Afscheid dominee Lambert van der Weide

Op 9 januari nam dominee Lambert van der Weide afscheid van onze gemeente. Zowel de zondagsschool als de cantorij werkten mee aan de dienst waarin Lambert zelf voorging.

Na afloop van de dienst werd er namens onze gemeente een woord van afscheid gesproken door onze scriba Gerrit Oudijk. Hij ging in op de afgelopen vijf jaar waarin Lambert onze dominee is geweest.

Namens de gemeente overhandigde Gerrit een aquarel van de dorpskerk als herinnering aan Berkenwoude. Janet kreeg een bloemenbon.
Verder waren er afscheidswoorden van ds. Bergshoeff namens de classis, burgemeester Van Erk namens de gemeente en dhr. Vonk namens wijk 2. In het Cultureel centrum werd vervolgens de afscheidsreceptie gehouden.

We wensen Lambert en Janet met hun gezin het allerbeste in Nieuw-Buinen en danken hem voor zijn grote inzet de afgelopen vijf jaar.

terug
 
 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Terschuur
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v.
datum en tijdstip 17-07-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Losmaking Predikant

Huisvesting voor Oekrainers

Nieuws

Liturgie 
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.