PKN
  » Wijkgemeente I » Kinderkring 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude
Advent 2014

Advent 2014
In de adventstijd volgen we met de kinderen van de zondagsschool het project Er bloeit iets op. Het beeld voor dit project is een bloem in de knop die open bloeit in de weken van advent. Deze bloem staat voorin de kerk. Het beeld is ontleend aan de lezing voor de eerste zondag van advent. Jezus vertelt ons hier dat we goed moeten opletten om te zien wat van belang is in het leven. Wanneer de dorre tak gaat bloeien, mag je weten dat er een einde komt aan de kou en aan donkere tijden.
De kinderen zijn tijdens de adventszondagen in het begin van de dienst aanwezig in de kerk. Na het projectlied gaan ze naar De Zwaan om te werken aan het kerstspel Michiel en de houtsnijder.
Wij willen alle kinderen en belangstellenden hartelijk uitnodigen voor het kerstfeest van de zondagsschool. De kinderen van de zondagsschool spelen dan het kerstspel. Ze zingen er mooie liedjes bij. Dominee Dahmen is de verteller in het spel. Natuurlijk zingen we samen ook mooie kerstliederen. Wij vieren het kerstfeest op 24 december om 16.30 uur in de Dorpskerk. 
                                                       
         Komen jullie ook?
terug
 
 
 
 

Ontmoetingsdienst o.l.v. Ds.F. Renes
datum en tijdstip 02-10-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 09-10-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:


Nieuws

Liturgie 


Huisvesting voor Oekrainers
Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur
   

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Livestream
De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.