» Wijkgemeente I » Kinderkring
Advent 2014

In de adventstijd volgen we met de kinderen van de zondagsschool het project Er bloeit iets op. Het beeld voor dit project is een bloem in de knop die open bloeit in de weken van advent. Deze bloem staat voorin de kerk. Het beeld is ontleend aan de lezing voor de eerste zondag van advent. Jezus vertelt ons hier dat we goed moeten opletten om te zien wat van belang is in het leven. Wanneer de dorre tak gaat bloeien, mag je weten dat er een einde komt aan de kou en aan donkere tijden.
De kinderen zijn tijdens de adventszondagen in het begin van de dienst aanwezig in de kerk. Na het projectlied gaan ze naar De Zwaan om te werken aan het kerstspel Michiel en de houtsnijder.
Wij willen alle kinderen en belangstellenden hartelijk uitnodigen voor het kerstfeest van de zondagsschool. De kinderen van de zondagsschool spelen dan het kerstspel. Ze zingen er mooie liedjes bij. Dominee Dahmen is de verteller in het spel. Natuurlijk zingen we samen ook mooie kerstliederen. Wij vieren het kerstfeest op 24 december om 16.30 uur in de Dorpskerk.

Komen jullie ook?

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie