» Algemeen » Diaconie
Actie Schoenendoos 2017

Wat is leuker dan een cadeau krijgen? Iemand anders een cadeau geven!! Iets van jezelf, voor jou van mij. De schoenendoosactie van Edukans en Actie4kids is van start gegaan. De diaconie ondersteunt ook dit jaar deze actie en heeft de basisscholen gevraagd of ze hieraan willen deelnemen.  Maar iedereen mag meedoen, jongeren en ouderen. We nodigen ook u van harte uit om mee te doen met deze actie! Door een schoenendoos mooi te versieren en te vullen met schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed of knuffels, kun je een kind heel blij maken.

De schoenendozen gaan naar scholen, weeshuizen, vluchtelingkampen en opvangcentra voor straatkinderen. Dit jaar gaan de pakketten o.a. naar Moldavië, Albanië, Irak en Ghana. Een actiefolder met alle benodigde informatie is te verkrijgen in de kerk, via de diakenen of via de website www.edukans.nl/schoenmaatjes. Het inleveren van de gevulde schoenendozen kan tot 15 november in de kerk of bij de diakenen. Samen met u willen we weer graag veel kinderen laten zien dat we aan ze denken!

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.