» Algemeen » Diaconie
Actie Schoenendoos

Wat is er leuker dan een cadeau te krijgen? Iemand anders een cadeau geven! Iets van jezelf, voor jou van mij. Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij maken. Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zo’n schitterend cadeau hebben gekregen. Niet alleen kinderen maar ook tieners en ouderen kunnen een doos samenstellen.
Vanuit de diaconie willen we iedereen weer vragen om een schoenendoos te vullen om iets concreets te doen voor kansarme kinderen wereldwijd.
De schoenendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen, opvangcentra voor straatkinderen
De gevulde schoenendozen kunnen ingeleverd worden bij één van de diakenen (Agaath Dogterom of Ronald Glas) of in de kerk. Zowel bij hen als in de kerk zijn ook nog extra formulieren te krijgen. De uiterste inleverdatum van de schoenendozen is 17 november.
Het is hartverwarmend om te zien hoe blij de kinderen met hun schoenendoos zijn. Zo'n persoonlijk gebaar van een kind uit Nederland maakt diepe indruk!

Koffieochtend
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur