PKN
  » Agendapagina 
Hervormde Gemeente te Berkenwoude

dinsdag 24 maart 2015

Koffie van Onder de toren naar de Zwaan

Locatie: 
 Ouderenruimte De Zwaan
Tijdstip: 
 9.30  - 12.00

In oktober hebben wij met velen een zeer gezellige dinsdagochtend gehad. We hebben van koffie en koekjes genoten, maar nog meer van elkaars aanwezigheid, nieuwtjes en verhalen. Menigeen heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar de markt te gaan. Wij willen dan ook graag in het voorjaar weer bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten.
 
Nu heeft u wellicht al gehoord, dat de SWOB Berkenwoude met hetzelfde idee van de koffieochtend tijdens de markt aan de slag is gegaan. Sinds januari organiseert de SWOB op elke 2e en 4e dinsdagochtend in de maand een koffieochtend van 9:30 uur – 12 uur in de ouderenruimte.
 
Vanuit het pastoraal team en de kerk juichen wij dit initiatief toe en willen wij er ook aan deelnemen. Daarom nodigen wij u allen uit om op 24 maart om 10 uur met z'n allen koffie te gaan drinken in de Zwaan. Ds. Carola Dahmen en andere leden van het pastorale team verheugen zich op de ontmoeting met u! 

terug
 


 
 
 

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. de Koning (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Actueel wijk 1:

Nieuws
Liturgie


Aanmelden / afmelden mailinglist wijk 1 
 
Meeluisteren met:
Wijk I
Iedere zondag vanaf 10:00 uur.  

Livestream
De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Wijk II
Iedere zondag vanaf 10:00 en 18:30 uur.

Is het driehoekje grijs? Dan kunt u proberen om de pagina te verversen. Wanneer deze grijs blijft is er geen uitzending.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.

 
contact:
info@hervormdberkenwoude.nl

Adres kerk:
Dorpsstraat 20
2825 BN Berkenwoude

 
ANBI
ANBI-gegevens. meer informatie
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.