» Agendapagina

Ouderenruimte De Zwaan
Tijdstip:
 9.30  - 12.00

In oktober hebben wij met velen een zeer gezellige dinsdagochtend gehad. We hebben van koffie en koekjes genoten, maar nog meer van elkaars aanwezigheid, nieuwtjes en verhalen. Menigeen heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar de markt te gaan. Wij willen dan ook graag in het voorjaar weer bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten.

Nu heeft u wellicht al gehoord, dat de SWOB Berkenwoude met hetzelfde idee van de koffieochtend tijdens de markt aan de slag is gegaan. Sinds januari organiseert de SWOB op elke 2e en 4e dinsdagochtend in de maand een koffieochtend van 9:30 uur – 12 uur in de ouderenruimte.

Vanuit het pastoraal team en de kerk juichen wij dit initiatief toe en willen wij er ook aan deelnemen. Daarom nodigen wij u allen uit om op 24 maart om 10 uur met z'n allen koffie te gaan drinken in de Zwaan. Ds. Carola Dahmen en andere leden van het pastorale team verheugen zich op de ontmoeting met u!

Kerkdienst o.l.v. Ds. V.d. Plicht
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Uitnodiging gemeente avond wijk 1 terugkoppeling resultaat beroepingswerk. Meer informatie