» Agendapagina

Ouderenruimte De Zwaan
Tijdstip:
 9.30  - 12.00

In oktober hebben wij met velen een zeer gezellige dinsdagochtend gehad. We hebben van koffie en koekjes genoten, maar nog meer van elkaars aanwezigheid, nieuwtjes en verhalen. Menigeen heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar de markt te gaan. Wij willen dan ook graag in het voorjaar weer bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten.

Nu heeft u wellicht al gehoord, dat de SWOB Berkenwoude met hetzelfde idee van de koffieochtend tijdens de markt aan de slag is gegaan. Sinds januari organiseert de SWOB op elke 2e en 4e dinsdagochtend in de maand een koffieochtend van 9:30 uur – 12 uur in de ouderenruimte.

Vanuit het pastoraal team en de kerk juichen wij dit initiatief toe en willen wij er ook aan deelnemen. Daarom nodigen wij u allen uit om op 24 maart om 10 uur met z'n allen koffie te gaan drinken in de Zwaan. Ds. Carola Dahmen en andere leden van het pastorale team verheugen zich op de ontmoeting met u!

Kerkdienst o.l.v. Ds. J. Koning (aanmelden)
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. M. van Waardenberg ( aanmelden )
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur

Vanaf heden zijn de erediensten beperkt toegankelijk tot een maximum van 50 kerkgangers. Vooraf reserveren bij de scriba is verplicht !

Kringwerk Seizoen 2021-2022

Wijk 1

Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van zondag 09-01-2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.