» Agendapagina

Ouderenruimte De Zwaan
Tijdstip:
 9.30  - 12.00

In oktober hebben wij met velen een zeer gezellige dinsdagochtend gehad. We hebben van koffie en koekjes genoten, maar nog meer van elkaars aanwezigheid, nieuwtjes en verhalen. Menigeen heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar de markt te gaan. Wij willen dan ook graag in het voorjaar weer bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten.

Nu heeft u wellicht al gehoord, dat de SWOB Berkenwoude met hetzelfde idee van de koffieochtend tijdens de markt aan de slag is gegaan. Sinds januari organiseert de SWOB op elke 2e en 4e dinsdagochtend in de maand een koffieochtend van 9:30 uur – 12 uur in de ouderenruimte.

Vanuit het pastoraal team en de kerk juichen wij dit initiatief toe en willen wij er ook aan deelnemen. Daarom nodigen wij u allen uit om op 24 maart om 10 uur met z'n allen koffie te gaan drinken in de Zwaan. Ds. Carola Dahmen en andere leden van het pastorale team verheugen zich op de ontmoeting met u!

3de advent o.l.v. Ds. H. Hartogsveld
datum en tijdstip 11-12-2022 om 10.00 uur

Christelijke Meditatie
datum en tijdstip 13-12-2022 om 20.00 uur

4 de advent o.l.v. Ds. L. Schemers
datum en tijdstip 18-12-2022 om 10.00 uur

Oliebollenactie 2022 wijkgemeente 1

Wijk 1

De Gedachtenisdienstdienst van zondag 20 november 2022 is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode